Nettbutikken er åpen.

Endelig! Nå kan du kjøpe sesongkort på nett!
Etter lang tids tilpasning av nytt system, er vi nå klar til å serve dere som vil kjøpe rabattert sesongpass i vår nettbutikk.
Noen begrensninger strever vi med ennå, men kort sagt:
Har du tatt vare på sesongkortet fra i fjor, kan du fornye det ved å oppgi WTP-koden i nettbutikken. Koden ligger på bakside av kortet, 14 tegn. Du får spørsmål om den i løpet av handleprosessen.
Har du ikke tatt vare på kortet, må du vente ei ukes tid før du handler. Når alt er oppe og går, vil vi kunne hjelpe deg selv om du ikke har kort fra før.
Om du sitter med et dagskort fra i fjor, skal du IKKE bruke det for å kjøpe sesongkort for kommende sesong.
Vi håper du har tålmodighet med oss i vår streben etter å få ting i orden.

Tilbud for Meråker og Stjørdal elever:

Vi viderefører tilbudet til grunnskolene i Meråker og Stjørdal. Alle elever fra 1.klasse til og med 10.klasse kan kjøpe sesongpass til kr.1500,- pluss elektronisk kort kr.75,- hvis dere ikke har fra siste sesong. Dette sesongkortet kan bare kjøpes i Alpinsenteret.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Transport fra togstasjonen

×

Send inn bilde

For å sende inn et bilde så må du inneha rettighetene til bilde, eller ha tillatelse fra eieren av bildet og/eller personene som er gjenkjennelige på bildet. Ved å sende inn ditt bilde så gir du Meråker Alpinsenter rett til å bruke bildet vederlagsfritt på sine nettsider og i sine sosiale medie-kanaler.

Send


×
×