Påsken 2013

I løpet av påskeferien hadde vi mange aktiviteter. Det var Gaukrenn, Barneskirenn,Snøvolleyball og BigJump konkuranse.

På Gaukrennet 24.mars var det mange barn med fine kostymer. Det beste kostyme og riktige svar på 4 spørsmål fikk premier.

29.mars kom sola og det var mere enn 1000 besøkende i Meråker Alpinsenter. Vi hadde Snøvolleyball turnering og seirende lag fikk premie.

Påskeaften 30.mars hadde vi Barneskirenn og BigJump konkuranse. I barneskirennet deltok ca.70 barn. Det var ingen aldersgrense og deltakerne var fra 2 til 12 år. De minste fikk hjelp av sine foreldre. Alle fikk premie og diplom.

BigJump konkuransen hadde 21 deltagere i 2 klasser og premiering til 3 beste i begge klasser.Vinner i eldste klasse ble Erik Davis fra Sverige. Han fikk ski med binding. Første plass i yngste klasse ble Henrik. Han fikk sesongkort til sesongen 2013/14.

Det var Påsken 2013, mange gjester, pent vær og godt humør. Vi takker alle som hjalp til i påsken med aktiviteter. Og takk for fin påske til alle som besøkte oss.

Velkommen tilbake.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kjøp skipass på nett

×

Transport fra togstasjonen

×

Send inn bilde

For å sende inn et bilde så må du inneha rettighetene til bilde, eller ha tillatelse fra eieren av bildet og/eller personene som er gjenkjennelige på bildet. Ved å sende inn ditt bilde så gir du Meråker Alpinsenter rett til å bruke bildet vederlagsfritt på sine nettsider og i sine sosiale medie-kanaler.

Send


×
×