Ledige stillinger

Vi søker medarbeidere for sesongen 2018-2019 som kan jobbe fra desember 2018 og ut april 2019. Arbeidet er på dagstid, kveldstid, helg/høytid.

Vi søker deg som har fokus på kundeservice, er ansvarsfull og ivrig etter å gjøre dagen best mulig for våre gjester.

Vi søker etter heisførere, billettører, skileikaktivitør, skiutleiebetjening og kafemedarbeidere.

Heisfører: Som heisefører har du ansvar for at våre gjester får en bra service i våre heiser. Din oppgave er å hjelpe voksne og barn ved påstigingen samt sikkerhetsansvarling. For å jobbe som heisfører må du like å være ute, ha god fysikk og være svært tålmodig.

Skiutleie: Din oppgave på skiutleien er å hjelpe gjester med utstyr for en perfekt dag i anlegget.  Du har ansvar for kiosksalg og du er en viktig informasjonsmedarbeider.

Skileikaktivitør: Du har ansvar for barneområde og aktiviteter. Du må like å jobbe med barn, må være vennlig og behjelpelig.

Billettører: Din hoved arbeidsoppgave er billettsalg og butikksalg, men du må være klar til å hjelpe på skiutleien hvis det er behov.

Kafemedarbeider: Din oppgaver er matlaging, servering, salg, rydding av matsalen og daglig renhold i kafeen.

Har du lyst til å være en del av en servicevennlig gjeng, jobbe i litt høyt tempo og treffe masse skiinteresserte mennesker? Da send din søknad til oss:

Meråker Alpinsenter

Rådhuset

7530 Meråker

 

Eller e-post: arne@merakeralpinsenter.com

Søknadsfrist 1.november

  • Del:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Transport fra togstasjonen

×

Send inn bilde

For å sende inn et bilde så må du inneha rettighetene til bilde, eller ha tillatelse fra eieren av bildet og/eller personene som er gjenkjennelige på bildet. Ved å sende inn ditt bilde så gir du Meråker Alpinsenter rett til å bruke bildet vederlagsfritt på sine nettsider og i sine sosiale medie-kanaler.

Send


×
×