Gled deg til årets sesong i Meråker Alpinsenter

Gled deg til årets sesong i Meråker AlpinsenterI år har vi tatt skikkelige grep for å gjøre ditt besøk ved alpinsenteret til en opplevelse! 

Meråker alpinsenter har noe av de beste forholdene for skikjøring i regionen, dette er viden kjent. Men det som kanskje har manglet er hele opplevelsen rundt, litt mer Alpe-stemning kanskje? Så etter lang planlegging og intensiv jobbing har vi nå fått på plass et bedre mat og drikke-tilbud, samt en aktivitetsplan som passer alle målgrupper. I år er absolutt sesongen du bør ha sesongkort


Satellitten - Stolt Bryggeri

Vi har utvidet platten på serveringen og 21. desember plasseres Satellitten på tomta! Satellitten er Stolt Bryggeri sitt serveringskonsept, som vi nå har ordnet et samarbeid med. Dette betyr at du kan slukke tørsten etter en tøff dag i bakken, i skikkelig Alpestemning!

Videre byr vi på afterski og arrangementer utover i sesongen og når sola virkelig begynner å ta mot påske så tror vi dette blir et populært sted å være!


Kjøp sesongkort nåMeal On Wheel

Hva er vel et alpinanlegg uten et godt mat-tilbud? Vi er stolte over å presentere de nye driverne av matserveringen, Meal On Wheel! Noen kjenner kanskje igjen driverne av vogna som er å se i Stjørdal sentrum. Nå blir det saftige burgere og digg streatfood også i bakken!

Med et komplett mat og drikke konsept på plass ser vi virkelig frem mot en super sesong i Meråker Alpinsenter, vi sees i bakken!


Kjøp sesongkort nå
Gjerne ta kontakt med oss hvis du lurer på noe


 
Kontakt oss