INFORMASJON ANG COVID-19

Endelig er skisesongen i straks i gang. Arbeidet med å se på ulike smitteverntiltak har pågått frem mot åpning. Vi følger de nasjonale smittevern reglene og endringer kan komme i løpet av sesongen.
Vi kommer til å gjøre alt for at denne sesongen skal oppleves så lik som mulig en vanlig sesong, men vi er avhengig av at dere følger de råd som er gitt og vil bli gitt. Samt at vi også har regler og smittevern på plass.
Under ser dere beskrevet de hovedreglene som gjelder for anlegget. Vi gjør oppmerksom på at disse reglene ikke vil være svært synlig i anlegget ved sesongstart samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

HOVEDREGLENE

Det absolutt viktigste vi krever av deg som gjest før du tar skiene fatt er at du selv tar avgjørelser på følgende:
- Er jeg syk?
- Er jeg i karantene?
I så fall ønsker vi ikke at du besøker vårt anlegg. Vi er helt avhengig av at folk som har symptomer, er syke eller er i karantene holder seg hjemme.

Dersom du ikke er påvirket av punktene over ønsker vi at du forholder deg til de reglene vi alle er godt kjent med nå, men la oss gjenta dem:
- God hånd- og hostehygiene.
- Minst en meter avstand.

Dersom du skulle få symptomer eller blir syk når du er på besøk i vårt skianlegg skal du følge disse rådene ber vi om at du drar hjem så fort som mulig

HEIS OG KØ SYSTEM

Alle gjester og ansatte skal holde minst en meters avstand fra hverandre.
Når du står i heiskø eller tar t-kroken kan du sitte/stå sammen med din familie, nære venner/resefølge. Vi ber om at alle gjester bruker votter eller hansker når de befinner seg på våre heiser.
Gjester som ikke er en del av samme familie/reisefølge må stå alene på t-kroken.

HEISKORT

Alle heiskort selges kun i nettbutikken denne sesongen. Dersom du har keycard fra før lades dette enkelt i nettbutikken. Dersom du ikke har keycard kjøper du dette også. Du vil motta ein mail med en QR kode. Denne QR koden skanner du i en av våre pick-up bokser og skipasset ditt vil bli produsert. Pick-up boksen finner du på utsiden av skiutleia på toppen og nede ved Bjørgbekktrekket.