INFORMASJON ANG COVID-19


Like før åpning av sesongen har vi nok en gang økning i covid smitte og vi har fått nye restriksjoner å forholde oss til. Restriksjonene er litt andre enn de vi hadde forrige vinter men vi oppfordrer alle til å holde god avstand til de som du ikke er i samme husstand som. Bruk gjerne munnbind der hvor avstand er vanskelig.

Med bakgrunn i dette vil ikke varmestuer/cafe være åpen i starten av sesongen.


Vi kommer til å gjøre alt vi kan for at denne sesongen skal oppleves så lik som mulig en vanlig vinter, men samtidig er vi er helt avhengig av at våre kjærkomne gjester også følger de råd som til en hver tid blir gitt. Vi følger nasjonale råd og anbefalinger, og eventuelle lokale restriksjoner om det kommer.

Vi oppfordrer alle til å vise hensyn og ta noen forholdsregler slik at du og andre skal føle seg trygge, og ha en fin og lang vinter!

Vi gjør også oppmerksom på at disse veiledningene vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

Dette ber vi deg huske på aller først:
Det absolutt viktigste vi krever av deg som gjest før du tar skiene fatt, er at du selv tar avgjørelser på følgende:
  • Er jeg syk?
  • Er jeg i karantene?
I så fall skal du ikke besøke anlegget vårt. Vi er helt avhengige av at folk som har symptomer, er syke eller er i karantene, holder seg hjemme.
Husk;
  • God hånd- og hostehygiene

I år er det en bransjeanbefaling om å bruke munnbind utendørs i heiskøen, i skiheisen eller andre steder ute der det er vanskelig å holde avstand. Dette er altså en anbefaling som det er opp til deg som gjest om du vil følge, og vi setter pris på at du også hjelper oss med å unngå trengsel og bidrar til å holde avstand der det går.
Utover det kan heisene kjøres som vanlig med normal kapasitet, men her vil vi utvise en viss varsomhet med å fylle opp stolheiser, da vi ønsker å bidra med og holde avstand dersom det blir nødvendig.
Ellers vil vi oppfordre dere som gjester til å utvise hensyn og følge med. Står du eller dere i en kø dere opplever er for tett, ta et steg tilbake og gi beskjed.
Heiskort må du kjøpe på nett!

Innendørs er det som kjent nå strenge restriksjoner om avstand, munnbind, sitteplasser og servering, så husk munnbindet og følg anviste restriksjoner der du er.

Heiskort

Alle heiskort selges kun i nettbutikken. Dersom du har keycard fra før lades dette enkelt i nettbutikken. Dersom du ikke har keycard kjøper du dette også. Du vil motta ein mail med en QR kode. Denne QR koden skanner du i en av våre pick-up bokser og skipasset ditt vil bli produsert. Pick-up boksen finner du på utsiden av skiutleia på toppen og nede ved Bjørgbekktrekket.