Q

Åpningstider

Vi har stengt anlegget for sesongen. Takk til alle våre gjester og velkommen tilbake neste sesong!

Q

Åpningstider

Vi har stengt anlegget for sesongen. Takk til alle våre gjester og velkommen tilbake neste sesong!

 

Meråker Alpinsenter har stor glede av å invitere til jentesamling første helg i vinterferien. X- Games vinner Johanne Killi kommer til Meråker for å holde kurs i parkkjøring/slopestyle.

Er du jente mellom 13 og 18 år, eller kjenner du noen jenter som digger å stå på ski i bakken? Da bør du få med deg dette. Johanne Killi kommer til Meråker 16. februar- 18. februar.

Freeskikurs

  • Pris: 2500 kr per pers. Inkl. overnatting, heiskort, trening og alle måltider.
  • Når: Fredag 16.2 – søndag 18.2.2024
  • Antall plasser: 15
  • Hvem: Jenter, 13-18 å
  • Nivå: Fra nybegynner til viderekommen
  • Booking

-Dette gleder vi oss masse til. Vi legger opp til en superkul helg med foredrag, trening, overnatting og mye sosialt. Her kan både nybegynnere og viderekomne jenter være med. Tanken er å få enda flere jenter til å tørre å kjøre park, sier daglig leder Lene-Mari Prøven i Meråker Alpinsenter.

Johanne Killi (26) har en imponerende karriere som fristylekjører for Norge. Dombåsjenta har gull fra X-games i Slopestyle i Hafjell i 2017, sølv fra X-Games i Big Air i Oslo i 2016 og bronse i slopestyle fra Aspen i 2016. Hun ble nummer 6 i slopestyle i vinter-OL 2022 i Beijing. Nylig har hun markert seg med 3. plass i 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis.

– Johanne var kjempepositiv fra første dag hun ble kontaktet og vi jublet da svaret kom. Killi er helt rå og det er en stor glede for oss å ønske Johanne velkommen hit til oss i starten på vinterferien, sier Prøven.

I tillegg til Johanne Killi vil vi engasjere flere hjelpetrenere, og på inneøkta har vi gjort en avtale med en turntrener som har sikringskurs.

-For oss har det også vært helt naturlig å benytte Meråker videregående skole som base for helga. Her er det topp fasiliteter for treningssamlinger, sier Prøven.

Praktisk informasjon

Vi møtes fredag 16.2 februar på ettermiddagen, lørdag tilbringes hele dagen i alpinsenteret etterfulgt av middag og sosialt på kvelden ved Sportstunet og Meråker videregående skole. Søndag blir det innetrening med både airtrack og litt annet gøy. Mer informasjon om programmet kommer, men du bør være rask med å sikre deg plass da det er begrenset antall plasser på kurset. Alle som melder seg på vil få tilsendt informasjon på e-post.

Johanne Killi kommer til Meråker. Foto: Christoffer Schach.

 

Pin It on Pinterest

Share This