Q

Åpningstider

Vi har stengt anlegget for sesongen. Takk til alle våre gjester og velkommen tilbake neste sesong!

Q

Åpningstider

Vi har stengt anlegget for sesongen. Takk til alle våre gjester og velkommen tilbake neste sesong!

Vi tror du kommer til å like noen av sesongens nyheter. Dette er hva vi kan røpe. Foreløpig.

Vi gleder oss masse til sesongstart, gjør du? Været vil selvsagt avgjøre når vi klarer å åpne, men vi er optimistiske og drømmer om oppstart i midten av desember. Foran årets sesong er det montert flere nye snøgjerder. Det er også ryddet i bakker og siktlinjer i heistraséene. Vi går inn i en vinter med forbedret vannmengde til snøproduksjon og det er gjort mye teknisk vedlikehold på heiser. Måtte værgudene være med oss, for vi kribler etter å komme i gang med ny sesong.

Når vi åpner, vil vi ha følgende åpningstider:

  • Er det bra forhold, satser vi på brede åpningstider i jula. Det vil si lille julaften 23.12 og julaften (10-13.00). 26.12-31.12 vil vi også forsøke å holde åpent dersom været er med oss.
  • Kveldskjøring blir tirsdager og fredager 17-20.00.
  • Helgeåpent lørdag og søndag 10-16.00 (17.00 fra vinterferien).
  • Vi holder åpent hver dag i vinterferien i uke 8, og tirsdag-søndag fra uke 9.

Du kan kjøpe sesongkort gjennom oktoberkampanjen her NB! Grunnskoleelever ved Meråker skole vil få eget tilbud om sesongkort. Elever ved Meråker skole vil få tilbud om sesongkort til kr 1000,- (Evt. WTP-kort kommer i tillegg). Skolekortet legges ut i november.

Aktiviteter i påske og vinterferie

Vi er godt i gang med program for påske- og vinterferie. Det vil bli både bassengkjøring (kún påska), big jump-konkurranse og noe for de aller minste. Serveringsstedene i bakken kommer til å arrangere afterski. Vi legger ut programmet så fort det er klart.

Kroas Fjellkafé i alpinsenteret vil driftes av Meråker Kro og Camping. Åpningstidene kommer til å følge alpinsenterets åpningstider. Kirkebyfjellet vil i hovedsak holde åpent fredager og lørdager. Du vil også kunne kjøpe deg en kopp kaffe i skiutleia der vi for øvrig har fått på plass en TV-skjerm på veggen. Nytt av året er ny varmestue der medbragt matpakke kan nytes. Mer informasjon om dette kommer etter hvert.

Parkering og barneområdet er gratis i år også.

Lyst til å spre snøglede sammen med oss i vinter? Vi har noen ledige stillinger for sesongarbeidere. Vi trenger spesielt søkere over 18 år, og deg som kan jobbe i ukedager. Bor du langt unna, men kunne du tenke deg å prøve en vinter i Meråker? Vi kan vøre behjelpelig med å finne bosted.

Pin It on Pinterest

Share This