Q

Åpningstider

Vi har stengt anlegget for sesongen. Takk til alle våre gjester og velkommen tilbake neste sesong!

Q

Åpningstider

Vi har stengt anlegget for sesongen. Takk til alle våre gjester og velkommen tilbake neste sesong!

Book overnatting i Maries Hus inkludert skipass. Her bor du 8, 4 km fra Meråker Alpinsenter. Ved ønske om å bo flere netter, kontakt oss på post@merakeralpinsenter.com. (Vi leier bare ut inkludert skipass i samarbeid med Statskog). Ønsker dere å bo flere, kan flere skipass kan kjøpes til i kassen. Leieprisen for selve boligen øker ikke dersom flere velger å leie sammen.

  • Antall soverom 4
  • Areal140 m2
  • Ankomst tidligst kl 16:00
  • Avreise senest kl 15:00
  • Avstand fra Meråker Alpinsenter: 8,4 km
  • Adresse: Mellomriksvegen 3796, 7530 Meråker
  • WiFi, Elbillader. Dyner og puter til 8 personer. Ta med sengetøy selv.
  • Pris: Fra Kr 3124,- per døgn for 2 voksne inkludert skipass. (Det gis 20% rabatt på skipass. Flere skipass kan kjøpes til og flere kan bo i huset). For leie av flere døgn, kontakt oss på post@merakeralpinsenter.com. Barn under 7 år kjører gratis. 

Marius Hus er et gammelt, staselig hus med god beliggenhet for aktiviteter i Meråker området. Herfra kan du enkelt kjøre 10 minutter, og deretter være klar i alpinbakken for en herlig dag i løypene. Huset ligger rett ved E14 med bilvei helt til døren.

Maries Hus har et areal på rundt 140 m2 fordelt på to etasjer. I underetasjen er det garderobe, stue, bad, soverom og tørkerom. Andre etasje har tre soverom og ett bad. Totalt 8 senger fordelt på 4 soverom. Huset har vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin og alt annet som hører til en bolig. Alt av puter og dyner er inkludert. Ta med eget sengetøy. Kjøkkenet har alt det du trenger av utstyr. Dyr er velkomne, men ikke i hyttemøblene. Det er tre hundegårder ved siden av huset.

Praktisk info: 

Huset leies ut med selvhushold og det må regnes med utvask og utrydding.

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i huset. 

Vennligst gi Statskog tilbakemelding på ditt opphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Hytta har nøkkelboks med kode. Du vil motta en SMS med kode noen dager før ankomst. Dersom så ikke skjer – kontakt Friluftstorget i god tid før leieperioden starter for å få oppgitt koden. Friluftstorget har åpent hverdager fra Kl. 8-15.30. Tlf: 74213000 tast 1 friluftstorget@statskog.no

Utenom alpinsesong kan denne hytta leies på inatur.no. Le mer her. 

Pin It on Pinterest

Share This