Q

Åpningstider

Vi har stengt anlegget for sesongen. Takk til alle våre gjester og velkommen tilbake neste sesong!

Q

Åpningstider

Vi har stengt anlegget for sesongen. Takk til alle våre gjester og velkommen tilbake neste sesong!

Steffen Hamre kommer, kommer du? Fredag 23.2 bør du tilbringe i Meråker Alpinsenter. Det blir skidisko og slopestyle Jam.

  • Slopestyle Jam i Meråker Alpinsenter er en konkurranse for alle som liker å kjøre park. Den består av 1 rail og 1 hopp. Du kjører i 1 time og dommerene følger med på deg. Det er lagt opp til jente- og gutteklasse. Påmeldingsavgift Kr. 50,-. Premie til alle. Påmelding her.

Første fredag i vinterferien kommer freeskistjerna Johanne Killi til Meråker for å holde jentekurs fra fredag til søndag. Den siste fredagen kommer freeskistjerne Steffen Hamre. Han gjester Slopestyle Jam fredag 23.2. Først blir det skikjøring i parken før han og Rudi Slungård vil kommentere konkurransen som starter kl. 18.00. Det er duket for god stemning og show i alpinsenteret denne dagen. Kyrre Krogstad står for lyd og lys. Kroas Fjellkafé kjører skidisko på toppen, mens Kirkebyfjellet som har god utsikt til parken også holder åpent denne dagen.

Helt rå karriere

Steffen Hamre er to ganger norgesmester i Big Air og vunnet Polish Freeskiing Open i Zakopane og Gatorade free flow tour i USA. (Nasjonal amatørkonkurranse i Slopestyle). Hamre har både deltatt og vært dommer i Jon Olsson Invitational i Åre med de beste utøverne i verden i Big Air. Ikke nok med det, Steffen har deltatt 3 ganger i DewTour i USA med de beste utøverne i verden, en slopestylekonkurranse med samme startfelt som X-games. 

-Jeg lærte meg å kjøre på twintipski i Meråker og Storlien på tidlig 2000-tallet. Deretter tok jeg reisen videre til Norges Toppidrettsgymnas i Lillehammer sammen med de beste utøverne i landet på hver vinteridrett, forteller Steffen Hamre.

Hamre har også deltatt i flere skifilmer og arrangert egen Big Air-konkurranse for de beste utøverne i Skandinavia.

– Jeg har også fått lov til å være forbilde for mange unge utøvere opp gjennom årene, noe jeg har satt veldig stor pris på. Nå gleder jeg meg til å komme til Meråker for å være delaktig på Slopestyle Jam i vinterferien, sier Hamre. 

Mye å glede seg til

Fredag 23.2 blir en artig dag i Meråker Alpinsenter. Vi kommer til å ha aktiviteter rundt «raileområdet» på toppen mellom skiutleie og Kroas Fjellcafé. En russegruppe fra Ole Vig videregående skole, Krem Nachonal, kommer og hjelper til denne dagen.  De vil blant annet tilby gratis ansiktsmaling. Styrk trening skal ha stand der det selges boba-te. Vår egen parkbygger, som fortsatt har taket på parkkjøring, Daniel Petersen, vil være med i juryen denne dagen. Konkurransen er lavterksel og alle glade parkkjørere er velkommen til å delta. Vi legger opp til både jente – og gutteklasse.

Vi i Meråker Alpinsenter gleder oss masse. Medaljer og pokaler er bestilt, nå håper vi været er med oss. Det blir premier til alle som deltar, men blir satt en ekstra stas på de tre beste med utendørs premieutdeling på toppen ved fjellkaféen.

Se bilder av Steffen Hamre (Foto: Privat):

Pin It on Pinterest

Share This