Q

Åpningstider

Vi har stengt anlegget for sesongen. Takk til alle våre gjester og velkommen tilbake neste sesong!

Q

Åpningstider

Vi har stengt anlegget for sesongen. Takk til alle våre gjester og velkommen tilbake neste sesong!

NB! VI MÅ DESSVERRE HOLDE STENGT HELGEN 12.1-14.2. (Fredag-søndag).

Mildvær og regn har dessverre nådd oss i alpinsenteret. Nedbøren de siste dagene har kommet i form av regn og vi har store mengder vann rundt flere påstigninger. Nedbøren har også tæret på snøen vi har, og vi må derfor stenge bakkene denne helga.

– Vi følger tett med på værprognosene. De forteller oss at det etterhvert vil snu og komme snø og kulde fra søndag. Vi sparer den snøen vi har, og planlegger oppstart av snøproduksjon så fort det blir kaldt nok, sier konstituert daglig leder Lene-Mari Prøven.

Det vil slite for mye på den snøen vi har om vi kjører tråkkemaskin og slipper folk i bakken. Det er såpass oversvømt rundt påstigningene og andre steder i  anlegget at det vil ta litt tid før vannet trekker tilbake. Vi håper på forståelse for dette og ser frem til kuldegrader og snøvær.

– Forrige helg hadde vi drømmeforhold, mandag snudde det. Tirsdag  hadde vi ganske fine forhold på kveldskjøringen, men det ble mildere og mer regn utover uka.   Det er fortsatt hvitt rundt oss, og vi håper vi ikke mister alt for mye snø.

Vi gjør det vi kan for å få til gode skiforhold igjen så fort det lar seg gjøre. Vi ønsker våre gjester velkommen tilbake!

Pin It on Pinterest

Share This